9PARS Bilgi Arşivi

Arşiv, bütün dünyada kurumların gerçek ve tüzel kişilerin faaliyetleri sonucunda meydana gelen, idari, hukuksal, tanıklık, kurumsal değeri olan ya da tekrar kullanılmak üzere üretilen her türlü görsel, yazılı ve data bilgilerinin muhafaza edildiği yerdir. 9PARS‘ın …

Arşiv, bütün dünyada kurumların gerçek ve tüzel kişilerin faaliyetleri sonucunda meydana gelen, idari, hukuksal, tanıklık, kurumsal değeri olan ya da tekrar kullanılmak üzere üretilen her türlü görsel, yazılı ve data bilgilerinin muhafaza edildiği yerdir.

9PARS‘ın kuruluşundan bu yana tek amacı bir bilgi arşivi oluşturmaktır. Farklı kategorilerde yüzlerce makaleyi sizlere ulaştırmayı hedeflemektedir.

Bilginin önemine sahip olan ve bu hedefe doğru ilerleyen yazarlardan oluşan ekibiyle sizlere en güncel ve kadim bilgileri sunmaya devam etmektedir.

9PARS bilgi arşivinde yüzlerce makale yer almaktadır. Bilim, canlılar, eğitim, eğlence, ekonomi, güvenlik, internet, sosyal medya, teknoloji ve daha onlarca kategoride içeriklere yer vermektedir. 9PARS, Türkiye’nin en köklü bilgi arşivi olma yolunda ilerliyor.