En İyi WordPress Galeri ve Slayt Eklentileri

WordPress siteniz için galeri ve slayt eklentisini bulmak zor olabilir. Wordpress’te çok fazla seçenek var – bazılarını diğerlerinden üstün kılan nedir? Bazı seçenekler doğru işlevlere sahip olabilir, bazıları müşterilerin güncellenmesi için yeterince kolaydır ve diğerleri …

WordPress siteniz için galeri ve slayt eklentisini bulmak zor olabilir. Wordpress’te çok fazla seçenek var – bazılarını diğerlerinden üstün kılan nedir?

Bazı seçenekler doğru işlevlere sahip olabilir, bazıları müşterilerin güncellenmesi için yeterince kolaydır ve diğerleri aradığınız gelişmiş özelleştirme seçeneklerine sahip olabilir. Tek bir mükemmel eklenti seçmek zor, bu yüzden WordPress slayt eklentisi ve galeri eklentilerine ayrılmış 16 harika seçeneğin bir listesini oluşturdum. Önce hangisini indireceksiniz?

En İyi WordPress Slayt Eklentileri

Master Slider

Master Slider

SEO veya etkileşimli slayt seçenekleri konusunda endişeleniyorsanız, Master Slider’ı denemelisiniz. Bu dokunmatik ve sürükle özellikli eklenti dinamik ve duyarlı siteler için mükemmel. Bu eklentiyle işlevsellik kaybetmek zorunda değilsiniz ve eğer aşıksanız, Pro sürümü hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyebilirsiniz.

Meta Slider

Meta Slider

Bu slayt eklentisinin ücretsiz sürümü dört görüntüleme seçeneği sunuyor. WordPress olmak üzere çeşitli siteler üzerinde harika çalışıyor.

Meteor Slides

Meteor Slides

Kısa kod, widget, ya da şablon etiketleri kullanmak isteyip istemediğinizi, Meteor Slaytlar kullanarak seveceksiniz. Çeşitli dilleri, programlama seçenekleri, stilleri ve daha fazlası. Bu basit ve aerodinamik eklenti sadece aradığınız şey olabilir.

Slider by Soliloquy

Slider by Soliloquy

Soliloquy, PDF’leri, WooCommerce öğeleri, Pinterest, videolar, Instagram yazıları ve daha fazlası yer almaktadır. Eklenti sayfasında listelenen demoları deneyin.

Slider by Supsystic

Slider by Supsystic

Küresel kullanıcılar ve çeşitli diller, destek ve diğer eklentilere sahip ortak çalışanlar için idealdir.

Bu ücretsiz bir eklentidir, ancak daha fazla özellik içeren bir pro sürümü bulunmaktadır.

Slider WD

Slider WD

Ücretsiz sürümü indirebilir ve kurabilir veya daha fazla özellik için WordPress Slider Pro’yu satın alabilirsiniz. Indirebileceğiniz demo slaytların bir listesi de var, bu da kendi sitenizde test etmenizi kolaylaştırıyor!

Slideshow

Slideshow

Stefan Boonstra’nın bu slayt eklentisi, slaytları çevreleyen görünümü ve bilgileri kişiselleştirmenize olanak tanır. Tarihler, başlıklar ve daha fazlasını ekleyin. Artı, istediğiniz sayıda slaytla birçok slayt gösterisi oluşturabilirsiniz.

Smart Slider 3

Smart Slider 3

Siteleriniz için hangisinin en iyisi olduğuna karar vermenize yardımcı olması için tüm kaydırıcılarını burada önizlemesi mevcuttur.

En İyi WordPress Fotoğraf Galeri Eklentileri

Envira Gallery

Bu çok yönlü galeri eklentisi tasarımcılar, geliştiriciler, fotoğrafçılar, pazarlamacılar ve daha fazlası için idealdir. Tüm seçeneklerini de kontrol etmeyi unutmayın!

Foo Gallery

Foo Galeri özelleştirmek ve çeşitli uzantıları eklemek isteyen herkes için idealdir. Eklenti listesi uzun ve sizin için seçeneklerle doludur! Eklenti indirmeden önce hemen her şey için bir demosu mavcuttur – eklentiyi indirmeden önce denemek için mükemmel.

Gallery Box

Her şeyi başarıyla tamamlayan bir galeri eklentisi arıyorsanız – Vimeo, YouTube, resimler, Soundcloud ve daha pek çok şeyden bahsediyorum – Gallery Box eklentisini deneyin.

Gallery by WP Ape

Galeri’nin kapsamlı özellik listesini, demoları ve efektleri kontrol etmek için bir dakikanızı ayırın. Bu eklenti, resimlerinizi ve videolarınızı web siteniz için güzelce organize eder ve çok çeşitli düzenleri ve görüntüleme seçeneklerine sahiptir.

Justified Gallery

Justified Gallery, güzel bir şekilde organize edilmi galeri eklentisi gibi geliyor. Duyarlılık, düzen, şıklık ve modern bir minimal site tasarımında mükemmel görünecektir. Harika bir önizleme için demo sitesini ziyaret ettiğinizden emin olun.

Photo Gallery by WD

Bu, listemizdeki ikinci WD eklentisidir. İçgüdüsel doğa ve mevcut eklentiler kesinlikle bu galeriyi diğerlerinden ayırıyor.

Photonic Gallery

Çeşitli sosyal medya platformlarından ve web sitelerinden içerik çekmeye çalışıyorsanız, Photonic Gallery’yi denemelisiniz. Görüntüleri hesaplarınızdan çeker ve onları çeşitli şekillerde güzelce yerleştirebilirsiniz.

Portfolio Gallery

En son yaptığınız çalışmalarınızı göstermek için harika bir yol mu arıyorsunuz? Bu galeri eklentisi tasarımcılar veya fotoğraf portföy web sitesi için idealdir. Denemeye hazır mısınız?

Şimdi, en sevdiğim 16 WordPress galeri ve slayt eklentilerini gördünüz, hangisine önce deneyeceksiniz? Sizler hangi slayt ve galeri eklentilerini kullanıyorsunuz? En beğenilenlerinizi aşağıda yorumlayın!