Instagram RSS Feed Beslemesi Nasıl Oluşturulur?

Herhangi bir RSS besleme okuyucusunu kullanarak doğrudan bir Instagram kullanıcısına RSS’ye abone olabileceğinizi biliyor muydunuz? Instagram çoğunlukla kullanıcıların mobil uygulamalara yönlendirmektedir. Kullanıcı gönderilerine ve etiketlerine göz atmak, beğenmek ve indirmek için bir Instagram web sitesi …

Herhangi bir RSS besleme okuyucusunu kullanarak doğrudan bir Instagram kullanıcısına RSS’ye abone olabileceğinizi biliyor muydunuz?

Instagram çoğunlukla kullanıcıların mobil uygulamalara yönlendirmektedir. Kullanıcı gönderilerine ve etiketlerine göz atmak, beğenmek ve indirmek için bir Instagram web sitesi de olsa da, mobil uygulamalar ön plana çıkmaktadır.

Bazı kullanıcılar RSS kullanarak Instagram kullanıcılarına abone olma ve resimleri videolar görmek isteyebilir. Hepsinden iyisi, bir Instagram hesabına veya bir mobil cihaza sahip olmanız bile gerekli değildir.

Instagram’ın kendisi RSS besleme işlevi sunmaz, bu da bunun için üçüncü taraf çözümlerin kullanılması gerektiği anlamına gelir. Daha iyi çözümlerden biri, çevrimiçi olarak kullanılabilen ücretsiz bir RSS besleme üreticisi olan Bibliogram tarafından sağlanmaktadır.

Instagram için varsayılan RSS beslemesi URL’si Instagram: https://bibliogram.pussthecat.org/u/KULLANICIADI/rss.xml şeklindedir.

Geçerli bir RSS beslemesi oluşturmak için gereken tek şey, KULLANICIADI‘nı bir Instagram kullanıcısıyle değiştirmektir.

Cristiano Ronaldo

Ahmet Çadırcı

Benzer Siteler

Bibliogram Nedir?

Bibliogram, Instagram için alternatif bir arayüzdür. Instagram’ın genel profil görünümlerinden veri alan ve daha hızlı yüklenen, indirilebilir resimler veren, reklamları ortadan kaldıran, RSS beslemeleri oluşturan ve sizi kaydolmaya teşvik etmeyen daha arkadaşça bir sayfaya yerleştiren bir web sitesidir.

Bibliogram, özel profilleri anonim olarak paylaşmanıza, beğenmenize, yorum yapmanıza, takip etmenize veya görüntülemenize izin vermez. Silinen gönderileri göremezsiniz.

Daha fazla bilgi için: https://git.sr.ht/~cadence/bibliogram

Kapanış Sözleri

Bibliogram, RSS kullanan herhangi bir Instagram kullanıcısına abone olmanın kolay bir yolunu sunar. Hizmet iyi çalışıyor ve yeni RSS Feed oluşturmak gerçekten karmaşık değil. Dezavantajı, gizli hesaplara erişemezsiniz.