Kalitesiyle Bir Adım Öne Çıkan YouTube Kanalları

Uzun süredir takip ettiğim ve kalitesiyle bir adım öne çıkan youtube kanallarını sizler için listeledim. İyi seyirler. Bekir Develi Videolar Abone Ol Sizler için, sizin istediğiniz formatta programları yayınlamayı kendimize görev biliyoruz. Peynir Gemisi – …

Uzun süredir takip ettiğim ve kalitesiyle bir adım öne çıkan youtube kanallarını sizler için listeledim. İyi seyirler.

Bekir Develi

Videolar Abone Ol

Sizler için, sizin istediğiniz formatta programları yayınlamayı kendimize görev biliyoruz. Peynir Gemisi – Çocuklar İçin Siyer – Herkes İçin Siyer – Kalanlar – Tarih Yerinde Anlatılır – Vlog – Keşke Benim Olsa – Soru Cevap – Nur Haktan’la Hitabet ve Diksiyon Eğitimi ve yeni programlar bu kanalda olacak.

Hayati İnanç

Videolar Abone Ol

Nâbi’den Şeyh Gâlib’e, Bâki’den Fuzûli’ye nice müstesna değerimizin en güzel şiirleri ile günümüze ve gönlümüze taşınacağı Hayati İnanç ile YouTube kanalında.

Adem Özköse

Videolar Abone Ol

Gazeteci, yazar ve seyyah Adem Özköse’nin şahsî YouTube kanalı.

MyMecra

Videolar Abone Ol

MY Mecra; ilkeli, eğlenceli, aile yapısını koruyan, vizyon katan, kültüre ve sanata önem veren, eğitimden, sağlıktan, fikirden, kitaplardan, şiirden, tarihten, güncelden, sosyolojiden, dini meselelerden yapacağı vurgularla, kimi zaman ciddi, kimi zaman da komik ama hep ufuk açıcı özgün içerikleri ve kaliteli prodüksiyonları ile YouTube’a tamamen farklı ve milli bir renk vermek için yola çıktı.

AçıkBeyin

Videolar Abone Ol

İnsan hakkında artık her zamankinden çok daha fazla şey biliyoruz. Hâlâ önümüzdeki en büyük muamma olsa da, insana dair temel kuralları anlamaya başladık.

Bilimin katı dilinden, bilginin bin bir dala bölünmesinden dolayı takip edemez olduğumuz insanlık birikimini ihtiyacı olan herkesin hizmetine sunmak günümüzün en önemli meselesi haline geldi.

GZT

Videolar Abone Ol

Türkiye’de dijital haberciliğin benzersiz örneği olan GZT’nin Youtube kanalındasın. Bu kanalda gündem ile ilgili özel içerikler ve röportajlar bulabilirsin. Tarihten siyasete, bilimden sanata her alanda içerik bulabileceğiniz kanalımıza abone olmayı ve bizi diğer sosyal mecralarda takip etmeyi unutma!

Coşkun Aral Anlatıyor

Videolar Abone Ol

Yarım asıra yaklaşan bir meslek deneyimi ve dünyanın farklı coğrafyalarından derlenen, astronomiden gastronomiye, savaştan barışa, dünden bugüne ve geleceğe uzanan yakın tarih tanıklıkları… Türkiye belgeselcilik tarihinin en önemli isimlerinden Coşkun Aral ve Haberci Yapım’dan özel videolar Coşkun Aral Youtube kanalında…

Mim Kemal Öke

Videolar Abone Ol

Engellilere yönelik hizmet etmek maksadıyla hipoterapi, ritim ve dans eğitimleri almıştır. Gönüllülük esası çerçevesinde down sendromlu çocuk ve yetişkinlere ritim ve dans terapi dersleri yapmaktadır. Mutluluğun formülünü arayanlara ise şöyle cevap vermektedir: “Mutluluğun formülü, mutlu etmektir. Sizler de mutlu olmak istiyorsanız hizmet kervanına katılın a canlar!” Dervişlik nedir diye soranlara ise şöyle cevap vermekte: “Herkes mutasavvıf olabilir fakat herkes sûfî olamaz. Sûfîlik, başka bir deyişle dervişlik, yan gelip yatma yeri değildir, hizmet yeridir!” diye de eklemektedir. Akademisyenliğin, öğrencinin içindeki cevheri açığa çıkarmak ve işlemek olduğuna inanmakta, üniversiteyi ikinci evi olarak tanımlamaktadır.