TikTok RSS Feed Beslemesi Nasıl Oluşturulur?

Herhangi bir RSS besleme okuyucusunu kullanarak doğrudan bir TikTok kullanıcısına RSS’ye abone olabileceğinizi biliyor muydunuz? TikTok çoğunlukla kullanıcıların mobil uygulamalara yönlendirmektedir. Kullanıcı gönderilerine ve etiketlerine göz atmak, beğenmek ve indirmek için bir TikTok web sitesi …

Herhangi bir RSS besleme okuyucusunu kullanarak doğrudan bir TikTok kullanıcısına RSS’ye abone olabileceğinizi biliyor muydunuz?

TikTok çoğunlukla kullanıcıların mobil uygulamalara yönlendirmektedir. Kullanıcı gönderilerine ve etiketlerine göz atmak, beğenmek ve indirmek için bir TikTok web sitesi de olsa da, mobil uygulamalar ön plana çıkmaktadır.

Bazı kullanıcılar RSS kullanarak TikTok kullanıcılarına abone olma ve resimleri videolar görmek isteyebilir. Hepsinden iyisi, bir TikTok hesabına veya bir mobil cihaza sahip olmanız bile gerekli değildir.

TikTok’ın kendisi RSS besleme işlevi sunmaz, bu da bunun için üçüncü taraf çözümlerin kullanılması gerektiği anlamına gelir. Daha iyi çözümlerden biri, çevrimiçi olarak kullanılabilen ücretsiz bir RSS besleme üreticisi olan Bibliogram tarafından sağlanmaktadır.

Feed Creator linkine tıklayarak Enter web page URL kısmına takip etmek istediğiniz TikTok kullanıcının bağlatısını eklemeniz yeterlidir. Sağ tarafta yer alan RSS Feed düğmesine tıklayarak bağlantıya erişebilirsiniz.

CZN Burak (@cznburak)

TikTok (@tiktok)