iPhone ve iPad İçin Ücretsiz YouTube Premium

Bu makalede, YouTube++ IPA’yı (YouTube Plus Plus) nasıl indireceğinizi ve iPhone veya iPad’inize nasıl yükleyeceğinizi öğreneceksiniz. YouTube, eğlenceli videolardan, eğitici içeriklere ve oyun videolarına kadar her türlü videoyu bulabileceğiniz web üzerindeki büyük video paylaşım platformudur. …

Bu makalede, YouTube++ IPA’yı (YouTube Plus Plus) nasıl indireceğinizi ve iPhone veya iPad’inize nasıl yükleyeceğinizi öğreneceksiniz.

YouTube, eğlenceli videolardan, eğitici içeriklere ve oyun videolarına kadar her türlü videoyu bulabileceğiniz web üzerindeki büyük video paylaşım platformudur. YouTube, 2 milyardan fazla kullanıcıya web sitesinde izleyen, paylaşan ve başkalarıyla etkileşim kuran bir platformdur.

iOS için YouTube uygulaması, platformda video izlemenin ve içerik oluşturucular tarafından yayınlanan en son içeriklerden haberdar olmanın en iyi yollarından biridir. Ancak uygulama, arka planda oynatma ve videoları cihazınıza kaydetme gibi birçok temel özellikten yoksundur.

YouTube++ Nedir?

YouTube Plus Plus olarak da bilinen YouTube++, video indirme, reklamları engelleme, arka planda oynatma ve daha fazlası gibi ek yeni özellikler sağlamak için orijinal YouTube uygulamasını ayarlayan bir iOS uygulamasıdır. UnlimApps tarafından geliştirilmiştir ve YouTube için en popüler uygulamalarından biridir.

YouTube++ ile, stok YouTube uygulaması tarafından uygulanan kısıtlamaların çoğu kaldırılır. Uygulama, kullanıcıların ihtiyaç duyduğu en kullanışlı özelliklerden bazılarını sağlayarak YouTube’da video izlemeyi sağlıklı hale getirir.

YouTube++ Özellikleri

Uygulama tarafından sunulan başlıca özelliklerden bazıları şunlardır:

  • Videoları cihazınıza indirin ve çevrimdışı modda izleyin. Videoları film rulonuza kaydedilebilir.
  • Reklamları ve promosyonları engelleyebilir.
  • Videoları bir ses dosyası olarak dönüştürün ve kaydedin.
  • Farklı bir uygulamaya geçtiğinizde videoların oynatılmaya devam etmesi için arka planda oynatmayı etkinleştirir. Bu, yalnızca podcast’ler gibi sesleri dinlemek istiyorsanız çok kullanışlıdır.
  • Varsayılan olarak ayarlamak istediğiniz sekmeyi seçin. YouTube++’ı her başlattığınızda, bu sekme varsayılan olarak görüntülenecektir.
  • Geri ve ileri düğmeleri için saniye sayısını özelleştirin.
  • Videoları otomatik olarak yeniden oynatın.
  • Videolar için varsayılan oynatma kalitesini ayarlayın.
  • İndirdiğiniz videoların ve sesin kaydını tutmak için yerleşik indirmeler listesi.
  • Yaş kısıtlamalarını devre dışı bırakın.

YouTube ++ iPhone veya iPad’e Nasıl Yüklenir?

1. AltStore’u iOS Cihazınıza Kurun

Cihazınıza YouTube++ yüklemek için önce AltStore’u yüklemeniz gerekir. Kullanıcıların, Apple ID’lerini kullanarak cihazlarına iOS uygulamalarını kolayca yüklemelerine olanak tanır.

AltStore’un nasıl kurulacağına ilişkin kılavuzu okuyarak işlemleri tamamlayın.

2. Stok YouTube Uygulamasını Silin

iOS cihazınızda orijinal YouTube uygulaması yüklüyse, onu silmeniz gerekir. Orijinal YouTube kuruluysa YouTube++ yüklenemeyecektir, bu yüzden onu kaldırdığınızdan emin olun.

3. YouTube++’ı iPhone veya iPad’inize İndirin

Ardından, YouTube++ IPA dosyasını cihazınıza indirin.

İndir

4. YouTube++ IPA Dosyasını Açın

YouTube++ IPA’yı indirdikten sonra dosya Safari’nin indirilenler klasörüne kaydedilir. Erişmek için, aşağıda gösterildiği gibi adres çubuğundaki indirme simgesine tıklayın. Ardından, seçenekler listesinden İndirilenler‘e tıklayın.

İndirilenler listesi görüntülenecektir. Açmak için YouTube++ dosyasına dokunun.

5. Paylaş Düğmesine Dokunun ve AltStore’u Seçin

IPA’yı açtığınızda, dosya adının ve boyutunun görüntülendiği gri bir ekran göreceksiniz. Sağ üst köşede bir Paylaş düğmesi olacak. Aşağıda gösterildiği gibi düğmeye dokunun.

AltStore’u paylaşım sayfasından ve uygulamanın AltStore kullanılarak açılması için üzerine dokunun.

6. YouTube++’ın AltStore Tarafından Yüklenmesini Bekleyin

AltStore’un YouTube++’ı cihazınıza yüklemesi 5 dakika kadar sürer. Bu işlem sırasında, kurulumun kesintiye uğramaması için AltStore uygulamasını açık tutun.

Uygulamalarım sekmesinde, kurulumun devam ettiğini belirtmek için üstte bir ilerleme çubuğu görünür. Tamamlandığında, uygulama “Yüklü” listesinin altında görünecektir.

7. Ana Ekrana Gidin ve YouTube++’ı Açın

Şimdi ana ekrana gidin ve YouTube simgesini bulmalısınız. Uygulama aslında YouTube++. Uygulamayı açmak ve tüm özelliklerinin keyfini çıkarmak için üzerine dokunun.

uYou

uYou oldukça yeni bir uygulama ancak diğer YouTube tweaks’lerinin yerini alacak şekilde hızla popülerlik kazanıyor. Uygulama, Cercube ve YouTube++ ile karşılaştırıldığında daha düzenli güncellemeler alıyor.

uYou’nun sunduğu özelliklerden bazıları şunlardır:

  • Videoları ve sesleri indirin
  • Resim içinde Resim desteği
  • Videolara özel hareket kontrolleri ekleyin
  • Videolardaki sponsorlu reklamları atlamanın yanı sıra reklamları engelleyin
  • YouTube’un altyazı ayarlarınızı hatırlamasını sağlar
  • WiFi veya Hücresel Veri üzerindeyken varsayılan oynatma kalitesini seçin