LinkedIn Profilini Anonim Olarak Görüntüleme

LinkedIn’in birine profilini görüntülediğinizi bildirmesini istemiyor musunuz? İşte profillere anonim olarak nasıl bakacağınız. Hiç bir LinkedIn profilini görüntüleme isteği duydunuz, ancak LinkedIn’in kullanıcıları profillerini görüntülediğinizde bilgilendirdiğini bilerek cesaretinizin kırıldığını hissettiniz mi? LinkedIn’de, çeşitli nedenlerle birinin …

LinkedIn’in birine profilini görüntülediğinizi bildirmesini istemiyor musunuz? İşte profillere anonim olarak nasıl bakacağınız.

Hiç bir LinkedIn profilini görüntüleme isteği duydunuz, ancak LinkedIn’in kullanıcıları profillerini görüntülediğinizde bilgilendirdiğini bilerek cesaretinizin kırıldığını hissettiniz mi?

LinkedIn’de, çeşitli nedenlerle birinin profilini görüntülemek isteyebilirsiniz ve şüpheli görünmeden, muhtemelen bilmelerinden kaynaklanabilecek beklentiler olmadan birinin profilini incelemek istersiniz,

Varsayılan LinkedIn ayarlarınız altında, profil görüntüleme seçenekleriniz herkese açıktır. Neyse ki profilleri anonim olarak görüntüleyebilirsiniz. Bu makalede, size bunu nasıl yapacağınızı göstereceğiz.

LinkedIn Profilini Anonim Olarak Görüntüleme

İster LinkedIn’e alışmaya çalışıyor olun, ister profilinizi güncelliyor olun ya da kariyer rakiplerinizi araştırıyor ve kimliğinizin bilinmesini istemiyor olun, LinkedIn profillerini anonim olarak görüntüleme seçeneğiniz vardır.

Tek yapmanız gereken ayarlarınızı özel modda görüntülemek için değiştirmek, sonra gitmeye hazırsınız. İşte nasıl yapılacağı:

  1. Profil resminize tıklayın.
  2. Ayarlar ve Gizlilik menüsünü tıklayın.
  3. Görünürlük bölümüne tıklayın.
  4. Profil görüntüleme seçenekleri’ni seçin.
  5. LinkedIn, profillerini görüntülediğinizde diğer kişilerin ne göreceğini seçmeniz için seçenekler sunacaktır. Burada, Özel Mod seçeneğini seçeceksiniz.

Özel modda görüntülemeyi seçtiğinizde, bu özellik görüntüleyen geçmişinizi siler ve profilinizi kimlerin görüntülediğini görme özelliğini devre dışı bırakır. Bu, LinkedIn Premium’da olmadığınız sürece LinkedIn profilinizi kimlerin görüntülediğini artık göremeyeceğiniz anlamına gelir.

LinkedIn, görünürlüğünüzü etkinliğiniz gibi başka şekillerde yönetmenize de olanak tanır. Bu, bağlantılarınızın yalnızca onlara göstermeyi seçtiğiniz şeyleri görmesini sağlamanıza olanak tanır. Hesabınızı daha gizli hale getirmenize yardımcı olması için LinkedIn profil görünürlüğünüzü nasıl yöneteceğinize ilişkin kılavuza göz atın.

LinkedIn Deneyiminizin Kontrolünü Elinize Alın

LinkedIn, ağ oluşturmak ve profesyonel ilişkiler kurmak için kullanılabilecek harika bir platformdur. Çoğu zaman LinkedIn’de ağ kurmak için çeşitli profillere göz atmanız gerekir ve insanların profillerini görüntülediğinizi görmesini istemeyebilirsiniz.

Neyse ki yukarıda verilen talimatlar, gizliliğinizi koruyarak LinkedIn profillerine bakmanıza olanak tanır.